Τι είναι;

Η appraisify είναι μια επαναστατική online υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες με βασική γνώση και κατανόηση των κατασκευών να αξιολογήσουν ένα οικόπεδο ή ένα οικιστικό ακίνητο. Οι χρήστες πρέπει μόνο να αξιολογήσουν κάποιες ιδιότητες των ακινήτων, απαντώντας ακριβοδίκαια σε μερικές προπαρασκευασμένες ερωτήσεις και ο αλγόριθμος της appraisify εκτελεί τους υπολογισμούς στηριζόμενος σε 72 μακροοικονομικούς δείκτες και στοιχεία τοποθεσίας για να δώσει την πραγματική αγοραία αξία με την καλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Πιστεύουμε ότι η εκτίμηση της τιμής ενός ακινήτου θα πρέπει να είναι μια εύκολη διαδικασία για όλους. Η ακρίβεια της αξιολόγησης βασίζεται σε εκατοντάδες κριτήρια και τόνους οικονομικών στοιχείων που ένας υποψήφιος εκτιμητής είναι δύσκολο να γνωρίζει ή να υπολογίσει. Η appraisify αλλάζει ό,τι ξέρατε για τον υπολογισμό αξίας ακινήτου και ζητά μόνο τις πληροφορίες που απαιτούν την εμπειρία και τη γνώση των χρηστών για την περιοχή και το ακίνητο, τα υπόλοιπα αφήνονται στο αλγόριθμο της appraisify.

Η beta υπηρεσία καλύπτει αρχικά την Ελληνική επικράτεια. Οι επόμενες περιοχές κάλυψης για το 2013 θα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και η Ρουμανία, ενώ το 2014 θα είναι η Γερμανία και το Χονγκ Κονγκ (Κίνα).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Top