Τελικά τι ζητάμε από μια περιοχή;

searching for home

  • Που αξίζει να επενδύσω τα χρήματά μου;

  • Ποια περιοχή μου παρέχει μια τίμια πρόταση value for money;

  • Ποιά είναι εκείνη η περιοχή στην οποία θα μεγαλώσω τα παιδιά μου;

Αυτές είναι μερικές από τις πολλές ερωτήσεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν αποφασίσουμε να αγοράσουμε ένα ακίνητο με σκοπό να μείνουμε μόνιμα σε μια περιοχή. Ανεξάρτητα με το οικονομικό επίπεδο του καθενός, όλοι θα έπρεπε να απαιτούμε από την περιοχή ενδιαφέροντος μερικά αγαθά και υπηρεσίες, που θα αναλύουμε κάθε εβδομάδα και καθένα ξεχωριστά.

Σήμερα θα σας παραθέσουμε τρία παραδείγματα-συντελεστές που αξιολογεί και αξιοποιεί το αυτόματο μοντέλο της appraisify και θα έπρεπε να θεωρούνται προφανή.

  1. Ασφάλεια και ειδικότερη αίσθηση ασφάλειας, χωρίς κρούσματα εγκληματικότητας και ειδικές «απαγορευμένες ώρες και ζώνες», όπου αυξάνονται οι πιθανότητες επαφής με κρούσματα βίας και εγκληματικότητας.
  2. Δημόσια σχολεία σε εγγύτητα, σε σύγχρονες κτιριοδομικές εγκαταστάσεις, όπου διεξάγονται μαθήματα με τον κατάλληλο τρόπο και τα κατάλληλα μέσα, όπου ΔΕΝ παρατηρούνται φαινόμενα bullying με τις γνωστές συνέπειες στην ψυχοσύνθεση και σωματική ακεραιότητα του παιδιού μας. Μια περιοχή όπου το ιδιωτικό σχολείο είναι επιλογή και όχι επιτακτική ανάγκη.
  3. Τεχνολογικές διευκολύνσεις όπως φυσικό αέριο, αποχέτευση και οπτικές ίνες τις προφανείς δηλαδή πραγματικότητες στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού ακόμα και στις αναπτυσσόμενες. Σε προηγούμενο άρθρο έχουμε ασχοληθεί με επιμέλεια στις τεχνολογικές διευκολύνσεις.

Μέχρι το επόμενο άρθρο της ενότητας, σας ευχόμαστε καλές αξιολογήσεις!
Με εκτίμηση,
Appraisify team

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Top